Sidevisninger i alt

søndag den 18. december 2011

Gjerskov kan både ryge og rejse...

....magen til idiotisk kæll*** (det sagde du ikke Madonna??), skal man sgu lede længe efter.:-(


http://ekstrabladet.dk/nationen/article1677280.ece


Ikke nok med, at 'konen' sidder sammen med de 178 andre 'hoveder' på "Borgen" og lovgiver om, hvad vi andre må foretage os, så stik imod lovene om rygning i offentlige lokaler, indretter hun gudhjælpemig egen private rygekabine til sig selv.


Godt nok, er det ikke særlig sundt at ryge, men såfremt befolkningen ikke må ryge offentlige steder, og folkepensionisterne skal ha' frost i tæerne, når de skal ud og ryge udenfor i bankohallerne, og så forlanger sådan en pamper, at både dem, der har været dumme nok til at stemme på hende og hendes parti, samt vi andre skal betale for 'damens' dårlige vaner.


Håber, at de der stemmer sådan en 'julegås' ind næste gang, må få en tvangsindlæggelse, eller det der er værre.:-(((

Og så er hun tilmed dum nok til at udtale sig om det i Radioavisen, man havde jo nær fået den dyrt indkøbte kage  (med fedtafgift) til kaffen galt i halsen.;-(


Den røde regering er jo totalt respektløse overfor vælgerne.

2 kommentarer:

  1. Det skal krediteres blogejeren, at hendes indstilling til fødevareministeren og hendes rygekabine er krystal klar. Der er ingen røg, der dækker over holdningen! ;-)

    Samme fødevareministers partifælle, den arrogante, temperamentsfulde og tidligere yderst kompetente A-politiker Mogens Lykketoft har med rygende klarhed skåret igennem tobakstågerne på Christiansborg i sin egenskab af præsident....undskyld Folketingets formand.

    Den bogførte udgift på 33.744 skattekroner kan så enhver vælger/borger i Dannevang fundere over, hvilken konto, den retmæssig hører hjemme på. ;-)

    Bogføring kan tit være en krævende disciplin.....

    SvarSlet
  2. @ Erik

    Meningen er god nok, og da mit temperament kom i kog, er der vist ikke så meget man kan misforstå.:-)

    Det er simpelthen pamperi af værste skuffe, og foragt for vælgerne, at noget sådan kan forekomme.

    Ja, bogføring er en svær disciplin, og mon ikke de skal være særdeles kreative, som en kvindelig kursist jeg var sammen med, der havde var i ansat som direktør i en arbejdsgiverforening, hvor en af de andre direktører, kørte et af nogle indkøbte komfurer til kantinen hjem i privaten, alt imens han bad hende sørge for bogføringen.

    "-...og på hvilken konto anbringer man mon et nyt komfur, der ikke eksisterer", spurgte hun fortvivlet.

    SvarSlet